Art Shop Alariesto

ART SHOP ALARIESTO

Yritys on syntynyt rakkaudesta taiteeseen

Art Shop Alariesto on palvellut asiakkaitaan jo 16 vuotta. Ammattitaiteilijana toimiessani, opettelin kehystämään työni jo varhain urani alussa. Kehystystyö on tullut luonnollisena osana yritykseni toimintaan. Lisäksi Art Shopista saat painotuotteet, kuten käyntikortit ja julisteet. Lisäksi myymälässä on valikoima laadukkaita lahjaesineitä, jotka ovat valmistettu mm.  swarovski koristeista. Löydät meiltä lahjat kaikkiin merkkipäiviin.  Art shopissa on  myös jatkuva näyttely,  jota voi käydä ihastelemassa ihan muuten vain.

OTA YHTEYTTÄ

KEHYSTYS

Kehystystyöt 16 vuoden kokemuksella

Laadukas kehystystyö syntyy kokemuksesta ja taidosta.Taiteilijana minulla on vankka kokemus alan parhaista tekniikoista ja näkemystä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun haluat saada ammattilaisen kehystystyön tärkeimmille teoksille, tai edullisemman vaihtoehdon, ota yhteyttä. Autan sinua valitsemaan kestävät ja kauniit raamit olipa tarpeesi mikä tahansa.

DIGIPAINO

Monipuolinen lisäpalvelu yrityksille ja yksityisille

Painokone tuli taloon viitisen vuotta sitten. Siitä lähtien olen voinut tarjota painopalveluita moneen tarpeeseen. Markkinointimateriaalit, kuten käyntikortit, julisteet ja kaksipuoliset esitteet ja kortit tulostuvat kädenkäänteessä. Kysy myös suunnittelupalvelua ja web sivuja.